Caravan- en camperservice

Fort Moermont 44, 4614 GE  Bergen op Zoom

camper1

Caravan- en camperservice bij Auto Kivano

BOVAG-Camperkeuring

 

Bij een BOVAG-Camperkeuring gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw camper niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Voor de camper is er zowel een algemene onderhoudsbeurt voor de wagen, als een losse opbouwbeurt.

 

Folder bekijken >

 

Checklist

 

Tijdens de BOVAG-Camperkeuring controleren wij onder andere de remmen en smeren wij, bij de caravan, de oplooprem. Ook een bandencheck en vochtmeting zijn ingegrepen. Uw gasinstallatie krijgt speciale aandacht. De gasleidingen worden afgeperst, de kachel helemaal gereinigd en de keurmeester bekijkt het vlambeeld zit er bijvoorbeeld genoeg zuurstof in de vlam? Hierna is de veiligheid van uw fornuis en kachel weer gewaarborgd.

 

Checklist bekijken >

 

De meerwaarde van de BOVAG-vakman

 

Als u kiest voor onderhoud door een Auto Kivano, dan kiest u voor zekerheid. Zo krijgt u zes maanden garantie op reparaties aan uw caravan of vouwwagen. Op reparaties aan uw kampeerauto heeft u 3 maanden garantie. Als het om een verzekerde schade gaat bij, is dit zelfs 24 maanden. U heeft bij een Auto Kivano bovendien zekerheid over het vakmanschap.

 

Onze monteurs krijgen regelmatig cursussen bij de fabrikant of BOVAG, dus hun kennis is helemaal up-to-date. Zij delen onderling kennis en kunnen een beroep doen op BOVAG-vakspecialisten. Die weten bijvoorbeeld precies wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van veiligheid en internationale wet- en regelgeving.

×