Volkswagen APK, onderhoud en reparatie

Fort Moermont 44, 4614 GE  Bergen op Zoom

Zoekt u een betrouwbaar adres voor Volvo onderhoud, Volvo reparatie of Volvo keuring van uw Volvo in de regio Bergen op Zoom? Dan is Auto Kivano uw autobedrijf! Goed bereikbaar gelegen aan de Fort Moermont 44.

Auto Kivano, specialist in Volvo

Als eigenaar van een Volvo wilt u natuurlijk dat uw auto altijd in topconditie verkeert. Bij Auto Kivano kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw Volvo, zoals onder andere:

  • Merk onderhoud – volgens officieel fabrieksvoorschrift
  • Onderhoud-op-maat – het voordelige  alternatief
  • Aircoservice – van check t/m vulservice
  • APK – altijd voordelig, maar wel onafhankelijk!
  • Banden – zomerbanden en winterbanden, alle A-merken en huismerk
  • Distributieriem – dezelfde kwaliteit maar dan voordeliger

Veilig en comfortabel de weg op met uw Volvo

 

Onze ervaren monteurs zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en kennen uw Volvo van binnen en van buiten. Zo kunnen zij uw auto snel en vakkundig onderhouden en repareren, zodat u altijd veilig en comfortabel op de weg bent. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over welke banden het beste passen bij uw Volvo, zodat u optimaal grip en controle heeft op de weg.

APK-keuring voor uw Volvo

 

Als het gaat om APK-keuringen, zorgen wij ervoor dat uw Volvo voldoet aan alle wettelijke eisen. Mocht er toch iets mis zijn met uw auto, dan kunnen wij dit direct voor u repareren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en gereedschappen, waardoor wij eventuele problemen snel en efficiënt kunnen oplossen.

Scherpe tarieven

 

Als merk onafhankelijk autobedrijf hebben we minder overhead kosten. Onze onderhoud en APK tarieven zijn daarom een stuk aantrekkelijker dan bij de dealer.

Erkend duurzaam

 

Auto Kivano is BOVAG duurzaam erkend. Dat betekent dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren op een manier waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Solide garanties

 

U bent verzekerd van drie maanden BOVAG garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gebruikte materialen. Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, blijft de fabrieksgarantie ook van toepassing.

×