APK

Fort Moermont 44, 4614 GE  Bergen op Zoom

APK1

APK bij Auto Kivano

Auto Kivano in Bergen op Zoom heeft ruime ervaring met alle merken auto’s. Vrijwel alle onderdelen voor uw auto kunnen we binnen een zeer korte termijn leveren en monteren. Hierdoor hebben we ons groeiende bestand van klanten reeds bewezen een duidelijke service te verlenen.

 

Deze kosten zijn puur noodzakelijk om de APK keuring te kunnen uitvoeren. Blijkt dat er reparaties moeten plaatsvinden om de auto aan de keuringseisen te laten voldoen, laten wij dat u altijd van te voren weten. Daarbij geven we u gelijk de prijsopgave door. Wij gaan niet aan de slag voordat u op de hoogte bent. Geen verrassingen achteraf.

 

Klanten kiezen er vaak voor om een APK tegelijkertijd uit te laten voeren met een onderhoudsbeurt. APK is gratis in combinatie met een grote beurt.

 

Klantvriendelijkheid en goed opgeleid personeel zijn één van onze kenmerken. Wij bieden u de zekerheid van kwaliteit, snelheid en een goede service. Een RDW-erkend bedrijf is te herkennen aan:

 

 

Wilt u een herinnering ontvangen als uw auto weer een Algemene Periodieke Keuring nodig heeft? Stuur ons dan een e-mail, dan maken wij het in orde voor u: info@autobedrijfkivano.nl.

×