Services

Fort Moermont 44, 4614 GE  Bergen op Zoom

Reparaties

Turbo en tuning

Auto Kivano in Bergen op Zoom werkt samen met TURBO’S HOET. Heeft u vragen of wilt u meer informatie onze service? Neem contact met ons op.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge adviseren onderhoud volgens fabriek voorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is.

Inbouwservice

Caravan- en camperservice

Als u kiest voor onderhoud door Auto Kivano, dan kiest u voor zekerheid. Onze monteurs krijgen regelmatig cursussen. U krijgt daarnaast drie tot zes maanden garantie op reparaties aan uw camper, caravan of vouwwagen.

Bandenwissel

Bandenservice

Voor het omwisselen van uw banden hebben we een mooie ‘formule’ ontwikkeld. U maakt kort van tevoren een afspraak met ons. Wij zorgen dan dat uw banden op het gewenste tijdstip klaarstaan voor een snelle pitstop. Maak een afspraak met ons maken via 0164 – 235 613 of via het online formulier.

APK

APK

Bij Auto Kivano kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Zomercheck

Aircoservice

Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw airco stuk gaat. Een airco repareren of vervangen is namelijk een dure aangelegenheid.
Het koudemiddel moet soms worden aangevuld; een drooglopende airco gaat zeker stuk.

×